CSI 2600 -monikanavainen mittalaite

Tapahtuuko koneessasi epäsäännöllisesti jotakin poikkeavaa ja kone joudutaan ajamaan alas tuntemattoman vian vuoksi? Haluatko seurata prosessissa tehtävän muutoksen tai esimerkiksi kuorman vaihtelun vaikutusta koneen tärinään? Pitäisikö koneen ylös- tai alasajoja mitata ja seurata reaaliaikaisesti?


Tavallisesti kiinteä kunnonvalvontalaitteisto tekee mittauksen määritellyn aikajakson välein, mutta näissä mittauksissa ei havaita syytä ongelmiin tai tarkkaa hetkeä muutokselle. CSI 2600 Machinery Health Expert on siirrettävä 24-kanavainen mittauslaitteisto, johon voi kytkeä runsaasti erilaisia mittaussignaaleja, joiden mittaustulokset talletetaan analysointia varten. CSI 2600 on tarkoitettu ongelmanratkaisuun, ylös- ja alasajomittauksiin, pidempiaikaiseen tiedonkeruuseen ja vastaaviin kohteisiin, joissa koneita pitää valvoa taukoamatta pitkiä aikajaksoja.


CSI 2600 mittaa ja tallettaa sisäiselle kovalevylle kaikkien 24-mittauskanavan aikatason ja tahtipulssikanavien signaalin, joten  AMS Suite: Machinery Health Manager-ohjelmassa mittausta voidaan analysoida uudelleen ja uudelleen, muodostaa tiedosta spektrejä, vesiputouskuvia, ratakäyriä ja niin edelleen. Mittaus voidaan myös toistaa, jolloin ohjelmassa voidaan seurata kiinnostavaa tapahtumaa myöhemmin. CSI 2600-laitetta voi toki käyttää myös tavallisen kiinteän kunnonvalvontalaitteiston tapaan määrittelemällä mittauskanaville halutut mittausasetukset ja tallennusvälit. Siinä on mukana luonnollisesti myös Emersonin patentoima PeakVue-signaalikäsittely.

Linkki CSI 2600-tuotelehdelle (englanniksi)