VMI SpectraPro

SpectraPro-ohjelma on yhteensopiva VMI-mittalaitteiden, kuten Viber X5-, Easy Viber, Easy Balancer- ja X-Viber-mittalaitteiden kanssa.

SpectraPro-ohjelman ominaisuuksia:

  • Helppo tietokannan teko mallikoneiden pohjalta.
  • Vikataajuuksien laskenta ja esitys värähtelymittausten analysoinnissa. Vikataajuudet lasketaan vierintälaakereille ohjelman mukana tulevalla laakeripankilla. Lisäksi vikataajuudet voidaan laskettaa hihnakäytöille, vaihdelaatikoille ja sähkömoottoreille. SpectraPro osaa laskea moniakselisella koneella komponenttien vikataajuudet akselien eri pyörimisnopeuksilla.
  • Taajuuskaistakohtaiset parametrit ja trendit.
  • Useita erilaisia raportteja.

Linkki SpectraPro-ohjelman esitteeseen (englanniksi)

 

VMI Viber X5™-analysaattori

VMI Viber X5™ on SpectraPro-ohjelman kanssa yhteensopiva monipuolinen, kannettava ja kenttäkelpoinen värähtelymittalaite ja tasapainotuslaite. Monipuolisessa ja helppokäyttöisessä mittalaitteessa on kirkas värinäyttö, jolta mittausten ja tasapainotusten seuraaminen on hellpoa kenttäolosuhteissa. Viber X5™ osaa mitata ja esittää useita eri mittaussuureita ja parametrejä, kuten esimerkiksi värähtely (mukaanlukien verhokäyrämittaus), lämpötila, pyörimisnopeus ja 4-20 mA virtaviesti. Lisäksi laitteessa on vakiovarusteena yhden ja kahden tasapainotustason tasapainotusohjelma.

VIBER X5™-analysaattorin graafisessa käyttöliittymässä useimmin tarvittavat toiminnot on ryhmitelty selkeästi siten, että myös aloitteleva käyttjä osaa tehdä rutiinitoimenpiteet. Kokeneemmale mittaajalle löytyy lisätoimintoja omista valikoistaan.

Mittalaite toimitetaan tukevassa kantolaukussa sisältäen muun muassa kaksi kiihtyvyysanturia kaapeleineen ja kiinnitysmagneetteineen ja tahtipulssianturin.

Linkki Viber X5™-teknisiin tietoihin (englanniksi)